Om os

Manon og Kejser. Billedet af taget i 2014

ET SERIØST OPDRÆT AF MALTESER.

Mit navn er Manon W. Lauritsen. Jeg kommer oprindeligt fra Bangkok, Thailand. Jeg har boet i Danmark siden 2001. Jeg voksede op i en stor familie, og har altid haft masser af kæledyr. Vi boede på en gård udenfor Bangkok. Vi havde på et tidspunkt 11 Pudler, 4 Thai Ridgeback, 2 Doberman Pinscher, 2 tyske hyrdehunde, en Rottweiler og mange slags fugle.

Jeg husker stadig min barndom, da jeg fodrede og passede alle hunde og de andre kæledyr. Det var kaotisk, men det var sjovt. Min mor købte mig en dejlig lille malteser for første gang i 1994. Jeg blev forelsket i den hvide silkebløde pels, deres smukke mørke øjne og elegance.

I København 2005; Michael og jeg besluttede, at vi skulle have hund igen. Vi var enige om, at det skulle være en “malteser”. Vi kontaktede en anerkendt DKK opdrætter og i 2007 fik vi en lille sød malteser kaldet “Matisse” . Vi elsker ham så højt, og behandler ham som vores lille barn. Han har ændret vores liv, og også været medvirkende til at skabe det grundlag og det vi i dag står for som seriøse opdrættere.

Vi har gennemgået Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse i 2009, og kort tid derefter blev kennel “La Maison de Manon” skabt. Vi er en professionel Malteser opdrætter, og som kun fokuserer på malteser racen. Vores hunde bliver nøje udvalgt, og kun fra de bedste linjer. Det er for at sikre den høje standard og kvalitet af vores avlsprogram.

Som en anerkendt DKK opdrætter siden 2009, har vi leveret ca.1-2 kuld om året både nationalt og internationalt, og med stor succes. Vores hunde bliver tjekket for Patella Luxation og øjenundersøgelse, og derefter registeret i DKK med gode resultater, og dette bekræfter ,at vi kan levere sunde og raske hvalpe til vore hvalpekøbere.

I September 2017 flyttede vi fra et rækkehus i Rønnede til en super dejlig ejendom i Ejby/Lille Skensved ca. 30 min fra København. Her er masser af plads til hundene og en dejlig stor ugeneret grund omkring. Dette hus købte vi udelukkende for at kunne skabe endnu bedre rammer om hundene og vores opdræt.

Vi tager til rigtig mange udstillinger i Danmark og i udlandet (både Europa og Thailand) Vi har fået skabt os et kendt navn og ansigt i in og udland og har et meget stort internationalt netværk, med stor anerkendelse og dermed også efterspørgsel på vores hvalpe til udstilling i udlandet. I vores hjem har vi Verdens Junior Vinder 2012 og 2018, Vice Verdens Vinder 2013 og 2017 og Vice Junior Europa Vinder 2014. Vi modtog titlen “Årets DKK-racevinder” i 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2014, 2017 og 2018.

Kærlighed & Tryghed.

Vi lægger meget vægt på, at vores hvalpekøber er seriøse og kærlige personer og derfor vil vi stadig gerne sælge hvalpe til kærlige familiehjem, som ønsker en sund og racetypisk malteser, men som ikke selv ønsker at gå på udstilling. Hvalpe fra os, er velsocialiseret og været i trygge kærlige hænder fra starten. De bor inde i vores hus sammen med os, og da vi ikke har børn er hundene vores børn.

Vi skaber altid gode relationer mellem vores hvalpekøbere og sørger for, at de får et godt netværk sammen med de andre hvalpekøbere, så de kan udveksle deres viden og/eller deler deres søde historier med hinanden. Vi informerer dem om Dansk Kennel Klub og Klubben for Små Selskabshunde og opdrætter kun efter deres etiske anbefalinger.

 

Kærligst vuuf hilsen

 

Manon & Michael Lauritsen og alle vuufies…..

 

 

 

Vi er medlem af

 

Danish Kennel Club

 

Klubben for Små Selskabshunde