Hvalpe

Vi forventer et nyt kuld hvalp ca. d.25 maj 2024.

Ring til os for at høre nærmere og evt. lave aftale for et besøg. Michael’s mobil 40524468 og Manon’s mobil 31212828. (gerne mellem kl.17-20 og 11-20 i weekend.)

Vores hvalpe får sundhedstjek og vaccinationsprogram, samt tre gange ormekure. Deres forældre har fået en officiel øjenundersøgelse og Patella Luxation (PL) bedømmelse registeret i Dansk Kennel Klub med resultat grad 0(PL 0) inden parring. De er helt klart sunde og raske Malteser hvalpe. De er selvfølgelig også blevet chipmærket.

Vi sælger dem med Dansk Kennel Klub købsaftale og stambogstavle samt pas. Der medfølger en lille hvalpepakke, når de flytter hjemmefra.

Vi er DKK-Uddannet opdrætter.

Michael nr. 40524468

Manon nr. 31212828

 

Hvad er prisen for en hvalp hos os?

Mht. prisen, har vi fået en del henvendelser som kun er interesseret i pris via vores e-mail eller SMS. Vi fortrækker som opdrættere, at have telefonisk kontakt fra interesserende hvalpekøbere, så vi har mulighed for at forklare, hvorfor det er en fordel, at købe en hvalp med en DKK-stamtavle fra os. Vi må konstatere, at vi ikke kan konkurrere på prisen, med dem som sælger hvalpe uden stamtavle på nettet, og vi ønsker heller ikke at sammenligne os selv med dem. Vi er seriøse DKK opdrættere, og som har mange års erfaring med racen, samt uddannet os på dette område. Vi går ikke på kompromis vedr. vores avls program, derfor forventer vi også det samme af vores kommende hvalpekøbere, samt at de kun ønsker sig den bedste hvalp til deres familie. Vi forventer, at vores kommende hvalpekøbere heller ikke går på kompromis, med hensyn til hvalpens sundhed, velfærd og ikke mindst race typisk udseende og udtryk.

Hvornår flytter hvalpen hjemmefra?

Vi vælger meget nøje nye hjem til vores hvalpe, da malteser kræver en del pelspleje og ikke alle familier vil kunne passe dem efter vores vurdering og forventning. Vi forventer dog ikke at hvalpene skal holdes i fuld pels, men derfor har vi alligevel mange års erfaring med at vurdere, om vores hvalpe vil kunne passe ind i hvalpekøbers livsstil og familiestruktur.

Vi lader vores hvalpe flytte til deres nye hjem når de er 10 uger gamle, da vi selv synes, at hvalpene er endnu bedre rustet til deres nye liv i deres nye familier, hvis de er lidt længere sammen med mor og deres søskende. I de 2 sidste uger hos os, lærer de fx. “ikke at bide hårdt” via leg med deres søskende – hvilket gør det langt sjovere at få en blid hvalp hjem i de nye familier, som kender grænserne ved leg.

Malteser hvalpe er forholdsvis meget små hvalpe, hvis man sammenligner med de store racer, som for eksempel labrador. De små racer lever som regel længere end de store racer, derfor vil en labrador hvalp udvikle sig hurtigere end en malteser hvalp, dette er også én af grundene til at vi holder dem til de er 10 uger og ikke de normale 8 uger som ved mange andre racer.

Fy!!! Fy!!! med ”mini malteser”

Vi avler ikke ”mini, micro eller tea-cup” malteser. Disse udtryk er salg tricks på internettet, for at sælge deres hvalpe hurtigere og med en højere pris, da mange ønsker sig en lille hund. Malteser vejer normalt ca.3-4 kg. som voksen vægt. De kan sagtens få en lille hvalp en gang i mellem på ca.2-2,5 kg. som voksen vægt. Dette må ikke forstås som en ”mini, micro eller tea-cup” malteser. Vi er så meget imod dem som bevidst avler dem for små, da dette er med til at påvirke deres sundhed. De har som regel problemer med nyrer, allergi, vejrtræknings problemer og tandproblemer.  De ekstremt små hunde med disse problemer, kan som regel ikke leve længere end 5-6 år, hvorimod de normale sunde malteserer på 3-4 kg vil kunne leve op til 15 år.

Stueopdræt.

Vores hvalpe vokser op i privatboligen og ikke i en kennelbygning. Vi har alle vores hunde i stuen, og de har adgang til haven for at få motion. Vi går ture med dem 3 gange om dagen. Næsten hver mandag aften tager vi dem til træning hvor de har mulighed for, at socialisere sig med andre hunde og mennesker. Vi bruger en hel del tid på pleje, socialisering samt motionering af hundene. Når vi ikke er hjemme, tænder vi altid enten radio eller CD med forskellige lyder på, så de vænner sig til at høre fyrværkeri lyder, trafik, osv. Vores venner kommer ofte på besøget, så vores hunde er vel-socialiseret og altid meget glade for mennesker.

Hvad følger med i bagagen?

Vores hvalpe får altid sundhedstjek og vaccinationsprogram, samt tre gange ormekure. Deres forældre har fået en officiel øjenundersøgelse og Patella Luxation (PL)  bedømmelse registeret i Dansk Kennel Klub med resultat grad 0(PL 0) inden parring. De er helt klart sunde og raske Malteser hvalpe. De er selvfølgelig også blevet chipmærket.

Vi sælger dem med Dansk Kennel Klub købsaftale og stambogtavle. Der medfølger en lille hvalpepakke, når de flytter hjemmefra.

Hvalpepakken indeholder:

1. En vejledning mappe; pelsepleje, kost, hvalpens udvikling.

2. Stambog fra Dansk Kennel Klub

3. Indmeldelse i Dansk Hunderegister

4. Foder til den første tid

5. Sundhedsbog og med alle oplysninger om hvalpen

6. EU dyrepas, så de er klar til at kunne rabies vaccineres som 12 uger gamle og dermed kan rejse ud af landet som 15 uger gamle hvalpe hvis man ønsker dette.

7. Hundeposer

8. Tyggepinde

Hvis du som hvalpekøber skulle have behov for vejledning, står vi selvfølgelig altid til rådighed. I kan ringe eller skrive en e-mail til os.

Hvorfor vælge en DKK-hund?

Læs artiklen. Klik her!

Læs også raceportrætter. Kilk her!

Kontakt os venligst for flere informationer

Michael Lauritsen – Mobil nr. 40 52 44 68

Manon W. Lauritsen – Mobil nr. 20 10 08 93

« af 2 »